Fekete LRx széria

Új színben tűnik fel az Audison LRX
Autóhifi - Hír ajánló | 2007. Augusztus 29. Szerda 13:04

Mióta világ a világ az Audison LRX erősítői, melyek mostanság a Thesis alapjain nyugszanak, a jól megszokott kék színben pompáztak. Eddig.

Tovább...
Hír forrása: Audison

Stílus és teljesítmény

Audison új SRx sorozat
Autóhifi - Hír ajánló | 2007. Július 02. Hétfő 13:43

A méltán híres Audison új SRx sorozata számos felhasználóbarát és technikai újítást tartalmaz, de alapjában véve megmaradt a jól bevált Audison filozófia. Az új SRx erősítőket a kiváló hangminőség és erő ötvözete, a tökéletes helykihasználás miatti kis méret és széleskörű felhasználhatóság jellemzi.

Tovább...
Hír forrása: Audison

A legkisebb királyfi

Audison SRx2
Autóhifi - Termék bemutató | 2007. Május 15. Kedd 09:04

A trónörökös - ahogy lenni szokott - a legnagyobb fiú. Általában ő a legerősebb, a legtekintélyesebb a király fiai közül, és többet is hallani birodalom-szerte az ő hőstetteiről. A legkisebb fiú háttérbe szorul mögötte, pedig az ő ereiben is királyi vér csörgedez.

Tovább...
Hír forrása: Audison

A Ferrari Motor Team

és az Audison nyert!
Autóhifi - Rövid hír | 2006. November 06. Hétfő 20:55

2006. Október 29-én, Monzában töltött nap igazán emlékezetes nap volt. A Ferrari Motor Team, amit 2000 óta szponzorál az olasz csúcsminőségű erősítőket gyártó cég, az Audison, megnyerte mindkét Ferrari Challenge World Final-t: a Pirelli Trophy World Final-t, köszönhetően a bajnok Andrea Belluzzi-nak és a Shell Cup World Final-t, köszönhetően az ifjú Giorgio Sernagiotto-nak.

Tovább...
Hír forrása: Audison

Újabb EISA az Audisonnak!

Audison - Immáron harmadszor!
Autóhifi - Hír ajánló | 2006. Szeptember 04. Hétfő 11:56

Az Elettromedia-nak ez a harmadik EISA díja, amit Mobil Erősítő kategóriában kaptak! A következő termékekért járt eddig az elismerés: 2003-2004 Audison SRx 3 három csatornás erősítő (EISA díj a Mobil Erősítő kategóriában), 2004-2005 Audison THESIS HV venti erősítő (EISA díj a Mobil Erősítő kategóriában), 2006 Audison LRx 6.9 INNOVÁCIÓS Díj (2006 Design & Mérnöki Díj Kitüntetés a Nemzetközi CES-től ).

Tovább...
Hír forrása: Audison

A kábel barát

Connection Audison
Autóhifi - Hír ajánló | 2006. Augusztus 16. Szerda 12:41

Egy átlagos hifi rendszer esetén alig esik szó a kábelezésről, hisz erre áldoznak általában a legkevesebbet a vásárlók. Végülis mit számíthat egy réz vezeték, melyen úgyis átmegy a jel…ez valóban így van, azonban nem mindegy, hogy ez milyen minőségben történik és hogy befolyásolja a rendszerünk hangját!

Tovább...
Hír forrása: autóhifiBolt

Audison akció!

Új Audison termékek, rendkívüli akciók!
Autóhifi - Hír ajánló | 2006. Július 03. Hétfő 15:43

Az Audison új LRx szériájáról olvashattunk honlapunkon, melyek újdonságként már adatbázisunkban is megtalálhatók! Aki azonban kedvező áron szeretne minőségi erősítőhöz jutni, annak a régebbi széria ajánlható figyelmébe!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Az univerzális hang

Audison új LRx széria
Autóhifi - Termék bemutató | 2006. Április 03. Hétfő 12:15

Az Audison az idei évben is bezsebelte a CES innovációs díját, ám ezt most nem az egekig magasztalt Thesis HV Ventivel, hanem az új LRx sorozat 6 csatornás erősítőjével tette. Talán mondani sem kell, hogy ennél jobb bemutatkozást egy erősítő sem kívánhat magának!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Az erősítő!

Audison Thesis HVventi
Autóhifi - Termék bemutató | 2006. Március 01. Szerda 20:44

Az Audison név hallatán minden autóhifi rajongó szeme felcsillan, hisz erősítőivel szinte minden kategóriában új mércét állított fel a hangminőség terén. Legyen szó a legkisebb SRx, vagy a nagyobb LRx, VRx sorozatról, nem véletlenül nyerték el az autóhifis szakma elismerését és díjait.

Tovább...
Hír forrása: Audison

Újabb Audison díj

CES Design and Innovations 2006 - Audison díjazás
Autóhifi - Hír ajánló | 2006. Február 07. Kedd 11:18

Audison örömmel tudatja, hogy a teljesen új LRx 6.9 hatcsatornás mobil erősítő megnyerte a CES Design and Innovations (Design és Újítások) díját mobil audio kategóriában a 2006-os évre. Ez egy óriási elismerés számukra, hogy egy teljesen új termékkel sikerült elnyerni ezt a tekintélyes díjat.

Tovább...
Hír forrása: Audison

Thesis körmenet

Országjáró Audison erősítő
Autóhifi - Hír ajánló | 2005. December 23. Péntek 11:49

Az Audison csúcs erősítője, a Thesis HV venti - mely a múlt évben EISA díjat nyert, és a szaksajtó "csak" annyival jellemezte, hogy "az erősítő" - most országjáró körmenetének köszönhetően az összes Audison forgalmazónál megtekinthető lesz néhány napig! Aki nem szeretne erről a jeles eseményről lemaradni, az már most memorizálja a helyszínekhez tartozó időpontokat!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Láncreakció - 38.400W

Teljesítmény növelés Audison módra!
Autóhifi - Hír ajánló | 2005. November 05. Szombat 21:03

Az Audison márkanév hallatán vélhetőleg mindenkinek a minőségi erősítők jutnak eszükbe, mely temékek méltán nyerték el többször a szaksajtó (EISA díjak) - és természetesen a vásárlók - bizalmát. A minőség mellett azonban a mennyiségre is hangsúlyt fektetnek, legalábbis ha a wattokról van szó.

Tovább...
Hír forrása: Audison

Audison akció

Connection kábelek
Autóhifi - Hír ajánló | 2005. Október 13. Csütörtök 11:28

Az Audison akciókkal kezdi meg az őszt, így két SRx és két LRx erősítő vásárolható meg most kedvezőbb áron. De ne feledkezzünk meg az Audisonhoz tartozó Connection minőségi kábel specialista márkáról sem, mely szintén akciókkal teszi még kedvezőbbé termékeit!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Az erősítők Ferrarija

Audison és a Ferrari Challenge
Autóhifi - Hír ajánló | 2005. Július 19. Kedd 15:19

Múlt hét végén rendezték meg Magyarországon először az úgynevezett Ferrari Challange autóversenyt, mely futam külföldön nagyobb hangsúlyt kapott, és már régi hagyományokra tekint vissza. Az ötlet nem mástól jött, mint a nem éppen pénzszűkében lévő ferrari tulajdonosoktól, akik úgy gondolták, sokkal biztonságosabb és nagyobb szabadságot biztosít, ha zárt pályán nyomják tövig a pedált!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Audison a neten

Az Audison ismét a honlapunkon!
Autóhifi - Hír ajánló | 2005. Július 11. Hétfő 19:36

A patinás olasz márka termékei ismét elérhetők honlapunkon! Az importőr váltás óta eltelt idő alatt a termék paletta is bővült néhány újdonsággal, így már a legnagyobb Audison erősítőről a Thesis HV ventiről is találhatunk néhány technikai adatot az oldalon!

Tovább...
Hír forrása: Audison
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


Hifi-Station - www.audison.hu - Minden jog fenntartva!