Audison SRx1D

Audison teszt
Autóhifi - Tesztek | 2010. Március 03. Szerda 00:00

Ez a készülék úgy viszonyult elődjéhez, mint egy erőemelő a konditerem előtt éppen elhaladó, bevásárlószatyor alatt görnyedő nyugdíjashoz. Persze ez erős túlzás lehet, de az adatai alapján – és természetesen a külső kialakítását tekintve is – valahogy így fest a dolog.

Tovább...
Hír forrása:

Minőségi (ér)vágás

Audison THX2 és THX3
Autóhifi - Hír ajánló | 2009. November 24. Kedd 15:08

Az Audison évtizedek óta híres erősítőiről, ám jó tudni, hogy a maximumot ezekből az elektronikákból hangváltók segítségével lehet kinyerni, ugyanis az esetek 99%-ban többutas hangszóró rendszerek köré épülnek! Ilyenkor pedig jól jöhet az Audison Thesis THX2 és THX3!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Audison erősítők kihagyhatatlan akcióban

Audison SRx4, SRx2
Autóhifi - Hír ajánló | 2009. Október 06. Kedd 11:20

Ki ne hallott volna az Audison erősítők kiváló minőségéről és egyedülálló technikai újításairól? Íme egy örömhír a minőség szerelmeseinek! Akcióban kaphatók az SRx 2 és SRx 4 erősítők az Audison partnereknél.

Tovább...
Hír forrása: Audison

Gazdára talált az első Audison Thesis hangváltó!

Audison THX 3
Autóhifi - Hír ajánló | 2009. Július 14. Kedd 11:03

Bizonyára sokak fejében megfordul a kérdés: „És mi ebben a különleges?”. A különlegesség maga a hangváltó THX 3, hiszen három utas High-End minőség?, néhány erősítővel vetekedő súlyú és méretű frekvencia váltóról van szó.

Tovább...
Hír forrása: Audison

Digitális hangprocesszor az Audisontól!

Avagy állíts mindent amit mersz! Audison Bit One
Autóhifi - Hír ajánló | 2009. Március 30. Hétfő 23:32

Ezt a hangprocesszor témát ismerhetjük már régről. Ez az a holmi amin keresztül tökéletesíthetjük hifi rendszerünk hangját a legvégsőkig. Egy időben nagyon felkapott volt, majd kicsit halványodott a fénye, de a hozzáértők és vájt fülűek igenis igénylik ezen berendezéseket.

Tovább...
Hír forrása: Audison

AHP CD ajánló

Audison és Woodfish
Autóhifi - Hír ajánló | 2008. December 17. Szerda 16:31

Új csillag született a magyar igényes zene „iparágban”! A név ’round nine. A stílus Lounge’n’pop. Igazi hangszeres zene valódi tehetségektől, fülbemászó slágergyanús elemekkel, táncos, populáris zene, benne funkys-latinos ritmusok, jazzy, esetleg jazz-rock. 2008 márciusában a Budapesti Fringe Fesztiválon énekesnőjük, Hajagos Andrea az Év Hangja lett, a zenekar pedig Szakmai Díjban részesült.

Tovább...
Hír forrása: AutóhifiPont

Újabb Audison sikerek!

CES 2009 innovációs díj az Audisonnak
Autóhifi - Hír ajánló | 2008. November 17. Hétfő 15:27

A Thesis HV Venti után, egy másik Audison Thesis termék is elnyerte az Innovations Design and Engineering, azaz az Újítások, Dizájn és Mérnöki Munka Díjat!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Ez nem játék! Valódi csúcskategória!

Audison Thesis erősítők és hangszórók októbertől
Autóhifi - Hír ajánló | 2008. Szeptember 25. Csütörtök 17:11

Az Audison márkanév fogalom az autóhifi világában. Nem véletlenül. Többek között a "Világ legjobb erősítőjének" titulált HV Venti is Audison gyártmány. Hogy mi a titok? Kizárólag olasz tervezés, olasz kivitelezés és a legmagasabb minőségi elvárások! Semmi külsős beavatkozás.

Tovább...
Hír forrása: Audison

Audison Mac szettel!

Audison erősítőhöz Macaudio szett ajándékba!
Autóhifi - Hír ajánló | 2008. Augusztus 06. Szerda 11:32

Az Audison partnereknél, ha vásárolunk egy SRx 5-ös erősítőt akkor Macaudio Super Audio 2.16-os szettet kapunk ajándékba, ez valóban egy jó ajánlat. Az SRx 5 egy ötcsatornás erősítő, mely egyedül kiszolgál egy teljes rendszert.

Tovább...
Hír forrása: AutóhifiPont

Kihagyhatatlan akcióban

Audison erősítők
Autóhifi - Hír ajánló | 2008. Május 20. Kedd 18:30

Ki ne hallott volna az Audison erősítők kiváló minőségéről és egyedülálló technikai újításairól? Íme egy örömhír a minőség szerelmeseinek! Akcióban kaphatók az SRx 2 és SRx 4 erősítők az Audison partnereknél.

Tovább...
Hír forrása: AutóhifiPont

Audison SRX 1D

Audison D-osztály az 'alacsony' kategóriából
Autóhifi - Hír ajánló | 2008. Április 10. Csütörtök 12:48

Szándékosan tettem a címben az alacsony jelzőt idézőjelbe hiszen hangminőség szempontjából az Audisonnál alapkategóriának besorolt SRX erősítők csúcsminőségű kategóriát megszégyenítő hangreprodukálásra képesek, főleg az által hogy nagyon sok fejlesztést örököltek meg az LRX sorozattól.

Tovább...
Hír forrása: Audison

A telhetetlenség diadala

Audi A4 Audison
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2008. Február 28. Csütörtök 10:28

A Luxusautó Show-n a Boombasstik standja előtt szalaggal elkerítve állt egy Audi A4 Cabrio. Az impozáns autó magára vonta az arra haladók tekintetét, pedig az igazi attrakció a csomagtartóba rejtett 1,6 millió forintos csúcserősítő volt:. Magyarország első Thesis HV Venti-je!

Tovább...
Hír forrása: Lóer?

Connection kondi újra akcióban!

Audison Connection Karácsony
Autóhifi - Hír ajánló | 2007. December 10. Hétfő 21:11
Miért jó a kondenzátor? Feladata, hogy feszültséget tárol így erőhátralékot biztosít erősítőnk számára, egy "háttértár személyében". Pontosabb erőteljesebb mélyhangok reprodukálására nyílik lehetőség a segítségével, de ezen felül a generátort és az akkumulátort is kíméli! Tovább...
Hír forrása: AutóhifiPont

Maga a brutalitás

Audison LRx 1.2k
Autóhifi - Hír ajánló | 2007. November 22. Csütörtök 17:16
Megszületett a digitális monoblock Audison módra! A név: LRx 1.2k. Ez nem csak egy digitális végfokozat, hanem egy auD-osztályos végfokozat. Óriási előnye ennek az erősítőnek az, hogy a mintavételezési frekvenciája 220kHz a "hagyományos" 44kHz helyett ami sokkal pontosabb hang reprodukálást eredményez! Tovább...
Hír forrása: Audison

Kiegészítő szubszabályzáshoz

Audison VCRA - LRx
Autóhifi - Hír ajánló | 2007. Október 16. Kedd 11:48

Mindenki tapasztalhatta már, hogy majdnem minden hallgatott műsorszámnak illetve műsorforrásnak (főleg CD/DVD lemezek esetén) más és más dinamikája, minősége, hangereje van.

Tovább...
Hír forrása: Audison
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


Hifi-Station - www.audison.hu - Minden jog fenntartva!