Kis vadmacska

Audison és Hertz installáció egy Tigra-ban
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2012. Február 20. Hétfő 14:42

Mit tegyen az az olasz, akinek német autója van? Természetesen vezekelnie kell ezért a bűnért, ami jelen esetben azért egyáltalán nem is fájdalmas! Mindezt ugyanis úgy érte el a tulajdonos, hogy olasz autóhifival pakolta tele a kis Tigrát!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Twister

Audison - Hertz installáció
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2012. Február 20. Hétfő 14:10

Az évtizedek folyamán az autó vezetésének élménye teljesen elkopott! Hiába vannak erősebbnél erősebb és gyorsabb négykerekűek, ha egyszerűen pont azt ölik meg, ami miatt az ember beleszeret egy ilyen vasba! A vezetés örömébe! A Lotus 7 azonban ezt az élményt hozza vissza!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Amerika olasz módra!

Audison és Hertz Chrysler installáció
Autóhifi - Installáció (gyártó / képviselet) | 2012. Február 17. Péntek 13:06

Ha egyszer az olaszok valamibe belefognak, akkor annak csakis valami szép dolog lehet a végeredménye! Bár a Chrysler 300C kombit nem épp itália földjén készítik, mégsem gondolták úgy, hogy szentségtörés lenne a legfjobb minőségű Audison és Hertz termékekkel teletömni!

Tovább...
Hír forrása: Audison

macVár

Hifivár macaudio, audison BMW
Autóhifi - Installáció (hazai kereskedők) | 2011. December 19. Hétfő 15:00

A Hifivár nem hazudtolta meg nevét, hiszen ennek a BMW-nek a csomagterébe gyakorlatilag egy macAudio várat épített! Igazi látványosság, amit a különböző rendezvényeken is megtekinthette a nagyérdemű!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

Audison Lexus

Az igazi luxus egy Lexusban!
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2011. Szeptember 27. Kedd 11:11

A Lexus egy igazi kis finom, precíz műszer, amit a olyan vásárlók vesznek, akik ezt a szemléletet az élet minden területén keresik. Ha hifiről van szó, akkor ebben a kategóriában az Audison tökéletes társ lehet, pláne ha a világ legjobb erősítőit választjuk!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

Audison Lancia

Legendás autóba legendás erősítők
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2011. Szeptember 27. Kedd 10:33

Az 50-es évek egyik nagy Lancia-ja a B20 GT még szebben tündököl most! Igaz, ehhez nem csak az kellett, hogy kívül-belül helyrepofozzák ezt az Oldtimert, hanem az is, hogy egy igazán egyedi installációval ruházzák fel, mely persze szintén olasz márkákból építkezik!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

Hyundai Coupe VRX

Audison VRX erősítés
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2011. Szeptember 27. Kedd 10:05

A Hyundai első sportos kupéját szemelték ki áldozatul a "behifisítésre", melybe minőségi alkatrészeket válogattak. Ha pedig minőség és High-End, akkor nem lehet másról szó, mint az AUDISON márkáról, mely jelen esetben a rendszer erősítéséről gondoskodik!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

Audison Ferrari

Olasz csődör!
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2011. Szeptember 26. Hétfő 14:34

Mindenből a legjobbat! Ahhoz, hogy igazán jót főzzünk, nem elég jó szakácsnak lenni, de a legjobb alapanyagokból kell válogatni. Az Audison termékek pedig most megtalálták a méltó helyüket, hisz a legjobb erősítők a legjobb autóba, egy Ferrariba kerültek!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

Audison Mondeo

Sportos Ford-os
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2011. Szeptember 26. Hétfő 13:54

A sportos kis Mondeo egy igazi remekműnek számít, ha az első szett beépítését jobban megnézzük. A 3-utas szett a lehető legjobb pozícióba próbálja lesugárzozni a szélessávot, de mindez mit sem érne, ha nem megfelelő minőségű végfokról hajtanák! És pontosan itt jön a képbe az AUDISON!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

Audison Chevy

Akár otthon!
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2011. Szeptember 26. Hétfő 13:40

Vannak akik sosem akarnak lemondani az otthon kényelméről! Ők azok, akik az autójukat is úgy alakítják át, melynek kényelme már egy luxus lakás kényelmével is vetekszik. És innen a hifi sem hiányozhat, amiből gyakorlatilag a legjobbat sikerült beszerezni: AUDISON-t!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

Minőség és hangerő egyben?

Audison erősítő és mélynyomó!
Videók | 2011. Szeptember 12. Hétfő 09:50

Igen! Létezik ilyen! Csak megfelelő komponenseket kell használni! Az Audison termékei tökéletes megfelelnek erre a célra, hisz igazi minőségi termékek, melyek a hatalmas terhelhetőséget is jól bírják! Erre remek példa a Golf-ba épített mindössze 3000W-os hátsó rendszer!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

Audison Thesis

Amit az Audison Thesis szériáról tudni érdemes
Videók | 2011. Szeptember 12. Hétfő 09:43

Az Audison csúcsa, a Thesis széria, melynek legendás erősítője (mely jelenleg a világ legjobb autós erősítője) a HV Venti. A több milliós készüléket viszont kevesen tudják megvásárolni, ám jó tudni, hogy a kisebb Thesis széria ebből a csúcsvégfokból építkezik és számos dolgot örökölt tőle!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Audison VOCE

Amit az Audison szériáról tudni érdemes!
Videók | 2011. Szeptember 12. Hétfő 09:40

Ha a minőség fontos, akkor AUDISON! Kompromisszum mentes készülékek, melynek legújabb elérhető szériájáról, a VOCE-ról tudhatunk meg számos látványos és fontos információt a következő videó segítségével!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Audison Connection tavaszi őrült akció!

Kábel akció!
Autóhifi - Rövid hír | 2011. Május 02. Hétfő 10:00

2010 közepétől kezdve szinte az összes Connection kábel és tartozék megújult. Új technológiák, új méretek és új színek láttak napvilágot. A csomagolás is változott, hiszen a korábbi kék színű, ovális helyett, most szögletes fehér lett a termékek doboza. A típusváltás szinte észrevehetetlen volt, a termékek sorra váltották fel a korábbi modelleket.

Tovább...
Hír forrása: Connection

Audison LRX akció!

Audison LRX erősítők hihetetlen akciós árakon!
Autóhifi - Rövid hír | 2011. Április 29. Péntek 12:41

Hihetetlen akciók az Audison LRx sorozatú erősítőkre. Itt az alkalom, hogy tied legyen az EISA, ECAP, valamint számos más díjat besöprő 6 csatornás modell, mellyel a teljes rendszeredet meghajthatod. 240.000Ft helyett most mindössze 149.990Ft-ot kell fizetned!

Tovább...
Hír forrása: Audison
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


Hifi-Station - www.audison.hu - Minden jog fenntartva!