Utózönge

AMTS 2016 - Hertz, Audison, JVC, Singtrix, 360fly
Autóhifi - 1-ről a 2-re | 2016. Március 21. Hétfő 17:44

A meteorológiai tavasz március egyre, míg a csillagászati március 21-re esik. Az IGAZI autós / autóhifis tavasz azonban mindig akkor kezdődik, amikor az AMTS tuning show elindul! Idén ez március 18-20 közé esett, ahol elképesztően sok látnivalóval találkozott az, aki bejárta a több, mint 100 000 négyzetméteres területet!

Tovább...
Hír forrása: Hififutar

Thesis újratöltve!

Audison Thesis II
Autóhifi - Hír ajánló | 2016. Január 11. Hétfő 15:36

Az Audison elképesztően keményen indítja ezt az évet! Az idei CES shown bejelentette új Thesis hangszóró sorozatát a Thesis II-t! Ez röviden tömören annyit jelent, hogy megszületett az új referencia osztályú hangszóró család!

Tovább...
Hír forrása: Audison

10 év 10 százalék kedvezmény!

Audison és Hertz márciusi akció
Autóhifi - Hír ajánló | 2015. Március 05. Csütörtök 10:23

Tudtad, hogy az idei évben jubilál az AMTS show? Immáron 10. alkalommal várja az autózás szerelmeseit ez a kiállítás, melyről természetesen a hifi sem hiányozhat! És mi illene leginkább egy ilyen alkalomhoz, mint egy egy remek kis akció!? Válaszd most a legendás olasz Audison és Hertz márkák termékeit, melyekhez extra kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Tovább...
Hír forrása: Hififutár

Egy príma választás!

Audison PRIMA erősítők és hangszórók
Autóhifi - Hír ajánló | 2014. Május 21. Szerda 21:00

Az Audison márkáról általában két dolog jut az embernek eszébe! Minőség és hogy drága. Persze van az Audison-nak is elérhető áron kapható szériája, de az igazi csodák a felső kategóriában zajlanak, amit úgy hívnak, hogy Thesis, vagy Voce. Most viszont fordult a kocka! Az új csoda neve: PRIMA! 

Tovább...
Hír forrása: Audison

AMTS 2013

Audison, Audiovox, Clarion, Hertz, JVC, MacAudio, Phonocar, Sony, StP, Standartplast
Autóhifi - 1-ről a 2-re | 2013. Március 28. Csütörtök 09:02

Az AMTS gyakorlatilag megnyitotta a 2013-as év autóhifis szezonját, melyről természetesen a hazai legnagyobb importőr sem hiányozhatott a Hifi Station személyében! Felsorolni is sok, hogy milyen márkák tartoznak a céghez (Audison, Audiovox, Clarion, Connection, Hertz, JVC, Mac Audio Phonocar, Sony, StP), melyek legjavát a kiállításon is megcsodálhattuk!

Tovább...
Hír forrása: Hifi Station

Mi ott leszünk!

Hifi Station az AMTS-en - Tuning Show 2013 - macaudio, hertz, audison, heco, standartplast, phonocar, jvc, sony, clarion
Autóhifi - Hír ajánló | 2013. Március 21. Csütörtök 08:08

Már csak egy-két nap, és kezdődik az év legnagyobb és legszínvonalasabb autós és hifi rendezvénye az AMTS, amit ezidáig Carstyling Tuning Show néven ismerhettünk meg. Aki csak számít a szakmában, az hazánkban ezen a rendezvényen próbálja megmutatni termékkínálatának, szolgáltatásainak legjavát, így erről természtesen a Hifi Station sem hiányozhat!

Tovább...
Hír forrása: Hifi Station

Full DA installáció az AMTS-en!

Audison Seat Leon FR
Autóhifi - Hír ajánló | 2013. Március 12. Kedd 17:56

A hangminõség megszállotjainak lehet jó hír, hogy készülõben van hazánkban az elsõ Audison Full DA installációja, melyet a nagyközönség is meg tud majd tekinteni élõben az AMTS, azaz Autó, motor és tuning show keretein belül március 22-24-én a BNV területén!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Egy kis tuning!

Audison Bit Tune
Autóhifi - Hír ajánló | 2013. Január 29. Kedd 13:21

Őszintén szólva nem nagyon van innovatívabb márka jelenleg az autóhifi piacon, mint az Audison. Ha jobban megnézzük, akkor láthatjuk, hogy a vezető japán márkák is csak egy helyben topognak és igazán nagy ugrásokat, fejlesztéseket valamiért nem mernek meglépni. Ezzel szemben az Audison évről-évre bemutat egy-egy érdekességet mostanában, melynek a 2013-as évben a gyümölcse a Bit Tune!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Full Digital Audio

Audison Full DA
Autóhifi - Hír ajánló | 2012. December 18. Kedd 13:19

A világ a digitális úton robog a jövő felé, melynek számos jó és talán kevesebb rossz tulajdonsága van. Az Audison is ebben a jövőben hisz, melyet igazából már most szállít nekünk a Full DA koncepciójával, mely még jobb hangminőséget és egyszerűbb rendszert hoz létre. Mindez hogyan lehetséges?

Tovább...
Hír forrása: autóhifibolt

A kis energia bomba - a TuningShown!

Hertz Audison Fiat 500
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2012. Március 13. Kedd 12:06

A Hifi Station Kft. 2011 év végén lett a Hertz autó-hifi termékek importőre. A gyártó (Elettromedia Olaszország) többi termékét (Audison, Connection, AzAudiocomp) már évek óta képviseli a magyar cég, sőt minden évben látványos bemutató autókat, a legújabb és legdrágább technikákat mutatott be a Tuning Show nagyközönségének.

Tovább...
Hír forrása: Hertz

Elindult az új Audison oldal

www.audison.hu
Autóhifi - Hír ajánló | 2012. Február 27. Hétfő 08:45

Elkészült az Audison új magyarországi oldala, mely amellett, hogy megjelenésében új lett, sokkal több információt tartalmaz, mint a korábbi változat.

Tovább...
Hír forrása: Audison

A Little Bit

Audison Bit Ten és Bit Ten D
Autóhifi - Hír ajánló | 2012. Február 22. Szerda 13:38

A patináns Audison néhány évvel ezelőtt az erősítő fejlesztés mellett gőzerővel belevágott a hangszóró gyártásba is. Hogy végül mindez komplett rendszerré épüljön egy külső processzort is megalkotott a Bit One személyében, melynek most megérkezett két kisebb testvére a Bit Ten és Bit Ten D személyében!

Tovább...
Hír forrása: Audison

Nem csak a Balatonra!

Audison, macaudio, audiovox install
Autóhifi - Installáció (hazai kereskedők) | 2012. Február 22. Szerda 12:26

Mennyi mindenre jó egy HUMMER? Az amcsik katonai célra használják, mi magyarok inkább Balaton átúszásra! De szerencsére van olyan is, aki inkább minőségi hifit rak bele!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

Kicsikocsi nagy zenével!

Audison, Hertz installáció
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2012. Február 22. Szerda 08:47

Nagy zene, kis autóban? De mit jelent a NAGY ZENE!? Hogyan lehet lemérni? Centiméterben, méterben, kilóban, hangnyomásban? Ez egy örök talány, az viszont nem, hogy mit passzíroztak bele ennek a kis 206-osnak a csomagterébe!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

A népautó!

Audison, macaudio, audiovox install
Autóhifi - Installáció (hazai kereskedők) | 2012. Február 22. Szerda 08:26

Egy igazi népautó! Bár pontosan nem így álmodták meg a németek a Golf-ot, de az biztos, hogy a fiatalok körében ez a kivitel igaz népautóvá válna egy csapásra, hisz alapból nem sok izgalmat találni egy VW-en!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


Hifi-Station - www.audison.hu - Minden jog fenntartva!